MyCall Kundeservice

Finn informasjon om MyCall Kundeservice. Det er enkelt å finne telefonnumre, åpningstider og anmeldelser for MyCall kundeservice og support.

Fra utlandet:

+47 815 68 166

Mandag:

08:00 - 19:00

Tirsdag:

08:00 - 19:00

Onsdag:

08:00 - 19:00

Torsdag:

08:00 - 19:00

Fredag:

08:00 - 19:00

Lørdag:

10:00 - 16:00

Søndag:

Lukket

Din vurdering for: MyCall Kundeservice

Andres vurdering: MyCall Kundeservice

Vurdering: 2.3 Total: 22 stemmer

Anmeldelser for: MyCall Kundeservice (4)

Vurdering:

3 of 10

2022-04-05 17:34

Denis rembo

Min sim kort funker ikke så vett ikkje jeg hvorfor. Kan dere hjelpe meg med det?

Vurdering:

6 of 10

2017-07-11 10:18

abdirahman

hei jeg har kjopte lade kort men jeg kjenner ikke a bruke

Vurdering:

3 of 10

2016-10-23 17:15

Roberts

Hei\'dårlig service med tanke oppfølging og fleksibilitet.Ventet over en time snart få ikke svar heller bli oppringt

Vurdering:

10 of 10

2016-09-07 08:41

Michael

Har aldri vært borti bedre kundeservice! Får hjelp på telefon, chat, e-post og facebook!

Verdiene til

Året var 2001 da et mobilselskap som het Lebara ble lansert. Det var Rasiah Ranjith Leon som var grunnleggeren, og fra ett ønske som han hadde lyst til å gjennomføre med selskapet. Lebara skulle være et mobilselskap som fremfor alt var mest rettet mot kunder som ringer mye til utlandet. I 2005 hadde Lebara sin lansering av mobiltilbud og siden den gang har selskapet vokst utrolig mye på det norske markedet. Lebara har hatt flere samarbeidspartnere innen selskapet, og i 2007 ble Lebara en del av Network Norway, som var eid av Tele2 AB. I 2012 skiftet Lebara navn til MyCall, som er navnet på selskapet den dag i dag. I 2013 ble MyCall slått sammen med selskapet One Call og i 2015 ble selskapet kjøpt opp av TeliaSonera. Administrerende direktør for selskapet er nå Øistein Eriksen.

Verdiene til MyCall MyCall har flere fokuspunkter innen selskapet, men det er en grunnidé som de alltid har fokusert på, og det er å gjøre ringing til utlandet mest mulig tilgjengelig. De står for at kundene skal kunne holde kontakt med familie og venner, uansett om de befinner seg i Norge eller i utlandet. MyCall er også opptatte av å kunne tilby sikkerhet rundt selskapet, for sine kunder. De er opptatte av personvern og at kundene skal være trygge på at deres personlige opplysninger ikke kan bli misbrukt. MyCall er i tillegg opptatte av å kunne tilby lave priser for sine kunder, slik at det virkelig skal lønne seg å velge MyCall som mobiloperatør. De ønsker også å være tilgjengelige der kundene er, og har derfor mange varierte utsalgssteder rundt om i hele landet.

Kundeservice

MyCall er opptatte av å kunne tilby en best mulig kundeservice for sine kunder. De har skapt en kundeservice som er svært brukervennlig, og de er tilgjengelige både på telefon og på e-post, i tillegg til at de har en egen mobilbutikk i Oslo. Det er også lagt fokus på det flerkulturelle når det kommer til kundeservicen. De som jobber på kundeservicen kommer fra en rekke forskjellige bakgrunner, slik at de skal kunne tilby kundeservice på flere språk. Det skal være lett for alle å kontakte MyCall, uansett hvilket språk man snakker.

Kundeservice på telefon Hvis man ikke har mulighet til å besøke et av utsalgsstedene eller mobilbutikken til MyCall, kan man enkelt kontakte kundeservice på telefon. Kundeservicen holder åpent fra mandag til og med lørdag, til bestemte tider. Mandag til og med fredag kan man kontakte kundeservice på telefon mellom 08.00 og 19.00. På lørdager er de tilgjengelige fra 10.00 til 16.00. Hvis man ringer fra Norge skal man benytte seg av telefonnummeret 06160. Hvis man ønsker å kontakte MyCall fra utlandet, må man bruke +47 81568166. Egne priser gjelder for telefonsamtaler fra utlandet.

Kundeservice på e-post Hvis det å kontakte kundeservice på telefon er uaktuelt, kan man benytte seg av e-post, og det finnes to måter å kontakte MyCall over e-post på. De har først og fremst en e-postadresse oppført på sin hjemmeside som er [email protected]. Det er også lagt inn et skjema på hjemmesiden som også blir sendt som en e-post. I skjemaet skal man velge kategori, føre inn navn, telefonnummer og e-post, og så skrive hva henvendelsen gjelder. Henvendelsene som MyCall mottar på e-post blir svart så raskt som mulig.

Lignende Selskaper

Klævold kystfort

Finn informasjon om Klævold kystfort kundeservice.

Carpe Diem hårstudio

Finn informasjon om Carpe Diem hårstudio kundeservice.

Lene Tønnessen

Finn informasjon om Lene Tønnessen kundeservice.

Per Kolbjørn Næss

Finn informasjon om Per Kolbjørn Næss kundeservice.

Psykologspesialist Dag Traavik

Finn informasjon om Psykologspesialist Dag Traavik kundeservice.

Sør-Gudbrandsdal tingrett

Finn informasjon om Sør-Gudbrandsdal tingrett kundeservice.

Musikkfesttrondheim.no

Finn informasjon om Musikkfesttrondheim.no kundeservice.

Inger Øyehaug Aarflots Galleri

Finn informasjon om Inger Øyehaug Aarflots Galleri kundeservice.

Godt Brød Holmen

Finn informasjon om Godt Brød Holmen kundeservice.

Hemsedalskiforening.no

Finn informasjon om Hemsedalskiforening.no kundeservice.

captcha_background