Kontakt Tele2 Kundeservice & Kundetjeneste

På denne siden finner du informasjon om Tele2 kundeservice och kundetjeneste. Du kan enkelt finne telefonnummer, åpningstider og karakter for Tele2 kundeservice.

Telefon og åpningstider for Tele2 kundeservice

Nettside

Kundeservice:
02000

Fra utlandet:
+47 21 31 49 51

Mandag: 08.00 - 20.00
Tirsdag: 08.00 - 20.00
Onsdag: 08.00 - 20.00
Torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 16.00
Søndag: 10:00-15:00

Er noe informasjon utdatert? Hjelp oss å oppdatere den på oppdatering siden!

Din karakter for: Tele2 kundeservice
Andres karakter på Tele2 Kundeservice och kundetjeneste

Karakter: 5.1 Total: 34 stemmer

Info om Tele2

Tele2 er et selskap innen telekom-løsninger. Selskapet ble stiftet allerede i 1986, da under navnet Comvik Skyport AB. Selskapet fikk i 1997 det navnet det er kjent som i dag. Det samme året lanserte Tele2 en tjeneste som heter Connect2Internet på det norske markedet. Tjenesten var basert på Dial-Up Internett. Det største året for Tele2 var i 1998, da selskapet virkelig tok opp konkurransen på markedet. De lanserte blant annet fasttelefontjenester for privatkunder, samtidig som de startet opp en priskrig innen internettjenester.

Tele2 jobber stadig mot sine mål som blant annet er å kunne tilby trygge og gode løsninger innen telekom, og det de tilbyr skal være med de beste prisene på markedet. Tele2 har også satt opp sitt eget verdigrunnlag, som de hele tiden jobber etter. Gjennom dette verdigrunnlaget skal alle medarbeidere innen Tele2 kunne jobbe sammen, på tvers av både kulturer og landegrenser.

Tele2 Kundeservice & Kundetjeneste

Noe annet som Tele2 er svært opptatte av er kundeservice. Det er viktig at alle deres kunder enkelt skal kunne komme i kontakt med kundeservice, uansett når og hvor man befinner seg. Kundeservicen som Tele2 kan tilby holder topp klasse, med intensjonen at deres kunder alltid skal kunne føle seg trygge på å få hjelp når det trengs.

Hvordan kontakter man kundeservice Kundeservicen som Tele2 tilbyr er svært variabel, og den er tilgjengelig på flere arenaer. Først og fremst har Tele2 en kundeservice som kan kontaktes via telefon, både fra hjemlandet og utlandet. Det er to forskjellige telefonnummer som kan benyttes, hvor den ene er spesielt opprettet for bruk i utlandet. De tar imot henvendelser per telefon på alle hverdager, innen tidsrammene som de har satt opp. Mandag til og med fredag kan kundeservice kontaktes per telefon, mellom 08.00 og 20.00. På lørdager er kundeservicen tilgjengelig mellom 09.00 og 17.00, og på søndager mellom 10.00 og 15.00. Hvis man trenger å kontakte kundeservice på helligdager, er denne også tilgjengelig da, innenfor de samme tidene som gjelder for søndager. Dette gjør at kundeservicen til Tele2 er tilgjengelig på telefon 365 dager i året.

Kundeservice på nett Tele2 sin kundeservice er ikke bare tilgjengelig på telefon. Tele2 tilbyr flere varianter innen kundeservice, og de har blant annet tatt i bruk noen av de sosiale mediene som hyppig brukes i dag. Tele2 kan blant annet søkes opp på Facebook, og når man finner frem til Tele2 sin Facebook-side, vil man som kunde kunne kontakte dem der. Der vil man kunne dele en melding på siden deres, og man har også muligheten til å sende dem en direktemelding som vil være privat. Tele2 er også tilgjengelig på Twitter, slik at deres kunder kan kontakte dem der. Begge disse variantene av kundeservice gjør atTele2 blir enda mer tilgjengelig for deres kunder.

Kundeservice via e-post Tele2 sin kundeservice kan også kontaktes via e-post. Kundene kan finne e-postadressen via Tele2 sin egen hjemmeside, eller via deres side på Facebook og Twitter. Å kontakte kundeservice på e-post er en enkel og praktisk løsning hvor kunden kan skrive inn det denne lurer på, og så sendes svaret tilbake så snart kundeservice har mulighet. Gjennom Tele2 sin hjemmeside kan man også fylle ut et eget e-postskjema. Kunden kan her velge produkt og kategori som henvendelsen gjelder for, slik at kundeservice raskere kan finne en løsning.

Det finnes en rekke muligheter for å få hjelp fra kundeservice til Tele2. Den raskeste løsningen vil være via telefon eller direktemelding på sosiale medier, men hvis det ikke gjelder en hastesak, kan e-post anbefales som ditt alternativ.